Spotkanie

28.09.2018

TISZ Festiwal: Wspólne gotowanie w Centrum Kultury Jidysz

Centrum Kultury Jidysz, warsztaty kilinarne, wspólne gotowanie, TISZ Festiwal, Muzeum POLINCentrum Kultury Jidysz, warsztaty kilinarne, wspólne gotowanie, TISZ Festiwal, Muzeum POLINCentrum Kultury Jidysz, warsztaty kilinarne, wspólne gotowanie, TISZ Festiwal, Muzeum POLINCentrum Kultury Jidysz, warsztaty kilinarne, wspólne gotowanie, TISZ Festiwal, Muzeum POLINCentrum Kultury Jidysz, warsztaty kilinarne, wspólne gotowanie, TISZ Festiwal, Muzeum POLINCentrum Kultury Jidysz, warsztaty kilinarne, wspólne gotowanie, TISZ Festiwal, Muzeum POLINCentrum Kultury Jidysz, warsztaty kilinarne, wspólne gotowanie, TISZ Festiwal, Muzeum POLINCentrum Kultury Jidysz, warsztaty kilinarne, wspólne gotowanie, TISZ Festiwal, Muzeum POLIN
fot. M. Starowieyska / Muzeum Historii Żydów Polskich

W piątkowe popołudnie w Centrum Kultury Jidysz (Warszawa, ul. Andersa 15) odbędą się warsztaty wegetariańskiej kuchni żydowskiej z Michałem Lachurem, szefem kuchni Organic Corner.


28 września (piątek), godz. 17.30, bilety: 50 zł, rezerwacja: ckj@jidysz.org.pl

Tradycyjne potrawy w nowych zaskakujących odsłonach. Do tego duża dawka wiedzy jak jeść smacznie i zdrowo! Michał jest prywatnie pasjonatem medycyny żywienia i języka jidysz.

Menu:

  • Wytrawna chała z rozmarynem i solą morską
  • Humus rozmarynowy

Warsztaty są wydarzeniem towarzyszącym TISZ Festiwalowi Żydowskiego Jedzenia.

 

14.09.2018